betube-box

Aku Nak Jual Balik Sony PS5!

January 17, 2021 9 Views

Join the Conversation

40 Comments

  1. Aku jual ps4 aku sebab Kalau nak main online kau kena spin money kau untuk bayar bulan. Setahun 150 ringgit. Aku bukan banyak duit mesti beli yg murah je 30 ringgit sebulan 60 ringgit 3bulan. Pc Tak payah bayar pun

  2. Jujur kata, saya tak fikir ada game PS5 kebelakangan ini yang benar-benar tunjukkan ini generasi permainan video yang terkini. Ia, kita dapat FPS tinggi untuk game PS4 dan masa untuk masuk main semakin cepat tetapi ada ke apa-apa pada PS5 ini yang buat anda fikir ia berbaloi keluarkan beberapa ribu ringgit untuk dapatkannya sekarang? Apatah lagi waktu masa depan ekonomi tak menentu.

  3. Pada pndapat aku kau tak payah jual. Sebab ni version first model.first model ni biasanya mang akan ada masalah.sama mcm ps3 fat yg ada masalah RLOD,YLOD,BLOD tu.better kau simpan dulu yg first ni sbb akan datang xde lagi dh kau nk jumpa first model ni.dia akn jadi rare.lagi satu mungkin bila dh klua yg next version masalah yg kau ada skang ni pihak sony or mana2 gameshop tau mcm mana nk repair..so rugi la bro lau kau jual..pada pendapat aku la..sabar dlu bro

  4. Ps5 gpu sudah rosak. Ini bukan software or game software issue. Memang banyak gamers complain about faulty ps5 gpu in usa. Ps5 boleh install external ssd if u tak cukup storage. Majority ps5 owners in malaysia complain about the disc tak boleh eject.