betube-box

Ini Dia… Sony PlayStation 5 + Perkara Wajib Tahu Tentang PS5! ?

December 11, 2020 54 Views

Akhirnya Sony PS5 sampai juga Malaysia dan dah dapat hands-on sendiri. Untuk video kali ni, aku kongsikan first impression dan beberapa perkara korang perlu tahu tentang Sony PS5. Enjoy~!

FAIZ ZAINAL
https://instagram.com/thefaizzainal
https://twitter.com/thefaizzainal
https://facebook.com/itsfaizzainal

FUZZ
https://instagram.com/fuzzchannel
https://twitter.com/fuzzdotmy
https://facebook.com/fuzz.my

BUSINESS INQUIRIES
thefaizzainal@gmail.com

source

Join the Conversation

37 Comments

  1. Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah,

  2. Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, Yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah, yah,

  3. Assalam bang faiz. Pls reply sebab mmg nak tau dari ilmu bang faiz. Kalau guna adapter ipad yg 10w dan cable mfi ugreen ada effect ke untuk kesihatan battery atau performance bagi devis iphone Xs? Mohon bang faiz bagi tunjuk ajar yee. Terima kasih

  4. Another info pasal PS5. Kalau pakai tv 4K, make sure ade port HDMI(ARC) 2.0 untuk korang experience sendiri graphic 4k dari PS5 ke TV korang, sebab HDMI 1.4 hanya dapat bagi around 1080p HD sahaja so graphic tak sesharp 4k. Nak kepuasan dari segi graphic, pakai HDMI ARC 2.0.

  5. Saya tunggu tahun depan, nak beli Switch Pro yg lagi canggih & advanced dr Switch skrg…PS5 aku akan beli yg Slim atau Super Slim nnti…aku rase PS5 kali ni mcm PS3 dulu yg ad Super Slim & PS5 tak akan ad yg Pro mcm PS4 (PS5 SOC much more complicated likes PS3 Cell SOC then the PS4 SOC)

  6. Lagi 1-2 tahun baru aku beli…tu pun kalau ada nafsu lg nk main ps…beli skrg pun harga masih mahal..brg pun masih limited….lg 1-2 tahun nnti Kuar lak ps5 pro la…ps5 slim la…tu yg leceh tu…so skrg setia jela kat PS4 …tu pun byk lg game tak khatam lg?

  7. Cyberpunk 2077 ni penuh dengan bug kat console terutamanya kat last-gen PS4 & Xbox One X. Nak maintain 30 FPS pun tercungap-cungap, cuma dapat 15-20 lebih sikit je. PS5 pun ada juga, tapi tak ketara sangat. Kalau nak main game ni sekarang lebih baik run kat high-end PC. CDPR dah keluarkan kenyataan media yang diorang akan baiki masalah ni tahun depan dengan Patch 1 pada Januari & Patch 2 pada Februari.
    https://www.cyberpunk.net/en/news/37076/important-update